Ferma Ianmarc

Sanatate curata din natura!

Salut!

Suntem IANMARC COM SRL.

   Am luat fiinta in anul 1993 si avem ca obiect de activitate principal cultura plantelor medicinale si aromatice. Ca si obiect secundar de activitate firma noastra se ocupa cu procesarea de plante si fructe. si comert cu plante si flori.

   Avem propriile noastre terenuri pe care cultivam dar facem contracte si cu asociatii agricole mari pentru .culturi de mustar si coriandru.

   In anul 2009 am infiintat o cultura de catina alba cu certificare ecologica. Fructele proaspete, culese cu grija si sortate cu atentie, sunt uscate in uscatoare performante din dotarea noastra. Produsul final este ambalat corespunzator si comercializat apoi pe piata externa si interna.

   Ne-am propus sa devenim un important producator de plante medicinale ecologice provenite din flora spontana prin extinderea colaborarilor. cu parteneri din tara noastra si din tarile vecine.

In  lunga noastra activitate am dezvoltat o retea de colectori cu experienta in domeniu, care respecta exigentele impuse de noi.

   De la inceputul activitatii am urmarit sa asiguram clientilor nostrii o gama variata de produse. si un standard inalt de calitate, implicandu-ne in toate fazele de productie si asigurand,. cu rigurozitate, obtinerea de produse conforme.

   Avem in prezent un portofoliu de plante certificate ecologic cum ar fi: Catina, macese,  flori de tei,. musetel, flori de soc, sunatoare, coada soricelului, cimbru, ciubotica cucului, cicoare etc.

sigla Ianmarc